Clayever Juga Menyembuhkan Sakit Urat/ Sendi

pain2

Ada pengguna yg menghubungi saya mengatakan bahawa ayahnya yg selama ini tidak boleh lipat kaki dalam tahayyat, kini sudah sembuh dan solatnya sudah dapat dilaksanakan dengan baik.

Ini adalah beberapa contoh testimony yg saya dapat dr panggilan tel pengguna. Insyaallah testimony semua pengguna yg berjaya akan saya kumpulkan dalam satu acara/ meeting sedikit masa lagi.

BAGAIMANA CLAYEVER BERTINDAK TERHADAP URAT & SENDI?

Kebanyakan org kita bila sakit urat mereka akan jumpa tukang urut. Tindakan ini ada BETUL & ada SALAHnya. Betul kalau urat bersempul akibat terseliuh. Ia salah kalau urat dan salur darah ( artery/ vein) mengeras kerana menghidap penyakit sprt Atherosclerosis dan Arthritis. Perlu faham bahawa salur darah bersifat elastik seperti getah. ‘Kerana peningkatan umur seseorang itu akan mempunyai salur darah yang keras. Ia seperti getah paip air yg terbiar kena matahari, ia tidak lagi elastik sprt baru dibeli dari kedai sebaliknya ia keras dan ‘brittle. Bila dipicit ia akan pecah. Sama juga urat kita akan lebih rosak apabila diurut.

Clayever mempunyai clay yg kaya dengan mineral (60-70 kandungan mineral yg diperlukan sel badan, mempunyai saiz yg sangat halus  ~2 mikron. Ia akan menyerap dicelah kulit apabila disapu, lalu masuk ke dalam sistem darah dan sistem limfatik (lymphatic). Dengan cara DUAL ACTION, clay akan menyerap segala toksik (logam berat, racun, virus, bacteria fungus, parasit dan radiasi) dari sel,  sebagai ganti (EXCHANGE) clay akan menyerahkan 60-70 mineral kepad sel yang memang sangat ‘lapar’kan mineral-mineral tersebut. Dengan kata lain sel membuang toksik yg dia tak mahu dan mendapat makanan yang ia nantikan. Dengan cara ini semua sel termasuk sel-sel urat akan menyembuh (healing) dan kembali kpd sifat asal dan berfungsi secara optimum untuk mengembalikan kesihatan sebenar tubuh.

Advertisements

2 thoughts on “Clayever Juga Menyembuhkan Sakit Urat/ Sendi

  1. sya bru 4 hari mnggunakan clayever utk masker muka sblm tidur mlm, ternyata ianya menegangkan kulit muka keesokan harinya. resdung yg sya alami beransur hilang krn stlah 4 hri mmbuat masker muka sya tidak bersin@selsema spt biasa.

    • Untuk pengetahuan ramai. Utk kegunaan muka JANGAN disapu TEBAL sprt gambar dlm flyer clayever tu* . Kerana banyak clay yg akan bertepek pd muka. Bila kering ia akan menarik kulit muka, dan jika kulit muka ada bekas luka atau parut jerawat, anda akan rasa sakit atau gatal. INGAT sapu NIPISSSSSSS shj. ai akan menyerap dan anda akan rasa selesa. Guna secara kerap bukan guna secara BANYAK. Selamat berjaya. tk

      *(maafkan saya kerana menggunakan gambar hiasan tu)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s